Beauty Bay, Kirkkopuistikko 18, 65100 VAASA, anastasia@beautybayvaasa.fi
  

 

GELNAGLAR

 

Gelenaglar (strukturnaglar) gör man genom att lägga på ett antal geléer på nageln som härdas i UV-lampa. Nageln kan förlängas och formas med tippar eller formar.

 

Naglarna kan dekoreras enligt önskemål med färger, glitter, målningar, färdiga bilder....endast fantasin sätter gränsen! Detta brukar även vara det svåraste med gelénaglarna, att kunna välja design ........

 

Detta är ett perfekt sätt att få vackra och hållbara naglar, vilket ger ett sofistikerat och välskött intryck, eller om så önskas, även för att uttrycka din personlighet och kreativitet. Naglarna blir ofta mycket uppmärksammade.

 

Naglarna blir släta, klara, hårda och gulnar inte. Om du har problem med din egen nagel, om den lätt går sönder och skivar sig, om du är nagelbitare passar gelénaglar utmärkt. Under gelét kan din egen nagel växa sig lång.

 

Genom att regelbundet komma och korrigera dina naglar garanteras du vackra naglar hela tiden. Detta sker 3-5 veckors mellanrum, beroende på hur fort de växer och på hur du sköter dem.  Genom att sköta nageln minimalt förlänger du korrigeringstiden betydligt. Du bör använda nagelolja till nagelbanden, och ha en fil till hands. Ett snabblim och en super hardener nagellacksflaska kan rädda dig om det händer nageln något. Detta betyder i alla fall inte att du måste hålla på och sköta naglarna hela tiden – till det finns vi för dig.