Beauty Bay, Kirkkopuistikko 18, 65100 VAASA, anastasia@beautybayvaasa.fi
  

FRANSFÖRLÄNGNING

 

Med en ögonfransförlängning kan du glömma mascaran och slippa klet morgon och kväll!! Dina fransar är hela tiden, långa, svarta och svepande. Faktum är att din egen frans mår bättre av att inte bli målad och tvättad varje dag.

Fransarna finns i 6-15 mm och olika längder används i ögat. De limmas med ett starkt svart lim en och en till dina egna fransar och totalt limmas 70-100 fransar till dina egna. Om du så önskar kan du även få diamanter, pärlor eller några färgade ögonfransar med bland de svarta( de färgade fransarna är diskreta, och glimmar till i solljus)

Fransförlängningen tar ca 2 h första behandlingen, korrigeringen tar kortare ti eftersom du redan har en del fransar kvar efter en månad. Vill du att de skall vara vackra hela tiden bör du korrigera dem med 4 veckors mellanrum. Den egna fransens livslängd är 4-6 veckor, varefter den trillar av, och då trillar även den pålimmade fransen.

Det är normalt att enstaka fransar faller, men faller det många inom en vecka efter förlängningen får du ringa oss för att få dem korrigerade utan kostnad.

Fransarna korrigeras med 3-5 veckors mellanrum.Fransarna kanske inte passar dig om du har extremt känsliga ögon.

Du bör inte använda oljebaserade sminkborttagningsmedel.

Om du vill reda ut fransarna, passar en tandpetare bättre än en franskam.

24 h efter fransförlängningen bör du inte väta fransarna, och inom 48 h bör du undvika bastu.

På Beauty Bay har vi en veckas garanti, då vi korrigerar allt som inte är till belåtenhet utan kostnad.

 

Njut av dina långa svepande fransar!