Beauty Bay, Kirkkopuistikko 18, 65100 VAASA, anastasia@beautybayvaasa.fi
  

HAMPAIDEN VALKAISU

NYT MEILLÄ!!!

Kesto noin 1.30 min

Ennen valkaisuun saapumista on kannattavaa käydä hammaslääkärissä tutkituttamassa hampaiden kunto sekä poistattamassa hammaskivi. Näin valkaisusta tulee mahdollisimman tasainen ja kaunis, myös ienrajasta.

 

Vaikuttava aine on karbamidiperoksidi, yhdistettynä led-valoon.

 

 

Valkaisun pysyvyys riippuu omista elämäntavoista. Runsas kahvin juonti sekä tupakointi alkavat näkyä hampaissa valkaisun jälkeen noin vuoden kuluttua. Tietenkin elämäntapojen parantaminen valkaisun jälkeen on suositeltavaa.

Se kuinka monta astetta hampaat vaalenevat, riippuu ihan tummentumisen syystä, asiakkaan iästä sekä itse hampaista. Yleisin vaalenemisaste on n. 3-5. Valkaisu sopii sekä naisille että miehille. Eli rohkeasti myös miehet valkaisemaan hymy valloittavaksi.

 

Valkaisua ennen täytyy olla syömättä noin puoli tuntia sekä valkaisun jälkeen on oltava syömättä sekä juomatta puolitoista tuntia. (Tupakointia on myös hyvä välttää vaalennuksen jälkeen noin parin tunnin ajan) Noin parin päivän ajan valkaiseva aine vaikuttelee hampaissa. Jos valkaisun jälkeen hampaissa esiintyy epätasaisuutta, ne luultavimmin tasoittuvat tämän parin päivän aikana.

Hampaissa saattaa myös ilmentyä pientä vihlontaa, yleisintä noin yhden päivän ajan. Jos tiedät jo etukäteen että hampaasi vihlovat helposti, on kannattavaa kertoa se tekijälle.

Valkaisu tehdään valkaisutarpeen mukaan joko 15min tai 30min (3kertaa) hoitona. Valkaisussa käytetään karbamidiperoksidia ja led valoa.

Ei suositella tehtäväksi, jos:

  • hampaissasi on hammaskaula näkyvissä.
  • reikiä on hampaiden päällyspinnoissa. (poskihampaissa olevat paikat eivät haittaa, vaan näkyvät reiät niissä kohdissa, joista haluttaisiin valkaista)
  • sinulla on ollut raudat. Vasta puolen vuoden jälkeen rautojen poistosta valkaisu on suositeltavaa tehdä. Tulos on muuten erittäin epätasainen.
  • olet raskaana tai imetät
  • hampaissasi on proteesit
  • rikkoutuneille hampaille
  • Valkaisussa vaalenee ainoastaan oma terve hammas, paikat eivät vaalene. Jos on tummempia paikkoja, ne kannattaa käydä vaihtamassa vaaleampiin.

Huomioitavaa: Jos valkaistavissa hampaissa on muovipaikka, voi hampaista tulla eri väriset kuin paikka ja paikka alkaa siis näkyä paremmin. Tällöin voi käydä valkaisun jälkeen hammaslääkärillä vaihtamassa paikan uuteen.

Jos valkaistavissa hampaissa on hammaskiveä, ei hammaskivi valkaustu.Tällöin tulos saattaa olla epätasainen. On suositeltavaa käydä ennen valkaisua hammaskiven poistossa ja hammastarkastuksessa.

Valkaisun kulku:

Asiakas on istuvassa/maku asennossa koko toimenpiteen ajan.

Suun aukipitäjä asetetaan paikoilleen tai asiakas laittaa sen itse.

Laitetaan iensuoja-aine sekä tarvittavat vanurullat.

Iensuoja-aine kovetetaan valolla noin 30 sek.

Levitetään valkaiseva aine hampaille ja annetaan vaikuttaa valon alla 15min-30min (3 kertaa)

Vaikutusajan jälkeen poistetaan hampaista valkaisuaine. Poistetaan samalla myös iensuoja-aine ja poistetaan muut työvälineet jonka jälkeen asiakas huuhtelee suun vedellä ja valkaisu on valmis.

Täytyy muistaa että toimenpide voidaan keskeyttää milloin tahansa.

Valkoinen ja kaunis hymy takaa itsevarmuuden!

Meiltä saa kaikki jälkihoito tuotteet!

Anastasia 0456770636

Susanne Lindström

+46707681771 

sussie@brilliantsmileakuten.se

www.brilliantsmileakuten.se