Beauty Bay, Kirkkopuistikko 18, 65100 VAASA, anastasia@beautybayvaasa.fi
  

TUOTESARJAT

AHAVAn ihonhoitotuotteet, Deep Steep luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet sekä BellaPierre meikit myynnissä Vaasassa vain meillä!

 

Ahava

AHAVA on täydellinen ihonhoitosarja, jonka nopeavaikutteiset tuotteet sisältävät Kuolleen meren alueen luonnonainesosia. Nämä ravintorikkaat aktiiviaineet tekevät ihosta pehmeän ja kiinteän sekä suojaavat ulkoisilta haittatekijöiltä kuten esim. saasteilta.

Kaikki Ahavan tuotteet sisältävät Ahavan oman Kuolleen meren mineraaliyhdisteen, Osmoter ™,joka todistetusti kosteuttaa pitkäkestoisesti ja eheyttää kuivuuden vahingoittamaa ihoa.

Kuollut meri

On luonnon oma elinvoimaa antava terveyslähde. Kuolleessa meressä on korkein mineraali-pitoisuus maailmassa. Uskomattomat 32 % ja se tunnetaan ainutlaatuisesta tervehdyttävästä ja ihoa nuorentavasta vaikutuksestaan.

Ahavan mineraalipohjaisen ihonhoitosarjan luoja, Dead Sea Laboratories, hyödyntää näitä mineraaleja ihonhoitoon, korkeaa tieteellistä tutkimustyötä käyttäen.

Kuolleen meren mineraalit ja luonnonaineosat hyödynnetään huolellisesti vahingoittamatta luontoa. Maaperän annetaan uusiutua luonnollisesti omassa alkuperäisessä rytmissään.

 

 

Medik8 on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla. Medik8 tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa. 

Medik8 valmistaa ainoastaan ammattimaisen tehokkaita tuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. Ne ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle. 


Medik8 uskoo

- Tärkeisiin ja tutkittuihin anti-age aineosiin, kuten Retinoliin, C-vitamiiniin, - AHA – ja BHA-happoihin sekä epidermiksen kasvutekijöiden sekä aurinkosuojan käyttöön.
- Täsmätuotteisiin ongelmaihon hoidossa.
- Tieteellisesti todistettuihin tuloksiin.
- Ammattimaisiin tehoihin.
- Ihoystävällisiin aineosiin, jotka soveltuvat herkimmällekin iholle.
- Luontoystävällisiin valmistusprosesseihin ja pakkauksiin.
- Pieniin valmistuseriin, jotka takaavat korkean laadun.
- Erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.


Ihonhoidon bioteknologia

Kun halutaan valmistaa tehokkaita ihonhoitotuotteita, täytyy valita hyvin imeytyviä aktiiviaineita, joiden tehot ja tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. 

Ammattimaiset tehot ja stabiilit koostumukset varmistavat silminnähtävät hoitotulokset. Iho tunnistaa ihoidenttiset aktiiviaineet ja pystyy hyödyntämään ne ihon ongelmien hoidossa. 

Bioteknologiaa hyödyntäen kehitetyt Medik8-tuotteet ovat kliinisesti tutkittuja. Kiraalisesti oikeaoppiset molekyylit, ajastettu kuljetinjärjestelmä ja luonnollinen liposomi-teknologia ovat myös Medik8:n hyödyntämiä erikoisteknologioita, joiden avulla tuotetaan pitkäkestoisia ja silminnähtäviä tuloksia ihon hoidossa.

 

Siirry tästä Medik8 -kasvohoitoihin ja kemiallisiin kuorintoihin..

        

 

 

Bellapierre

BellaPierre on laadukas mineraalimeikkisarja, josta löytyy kattava valikoima meikkejä. Käy meillä tutustumassa tähän mahtavaan meikkisarjaan. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivat sävyt.

Halutessasi voit käydä tutustumassa tuotteisiin myös BellaPierren virallisilla kotisivuilla!
www.bellapierre.com