Beauty Bay, Kirkkopuistikko 18, 65100 VAASA, anastasia@beautybayvaasa.fi
  


RIPSIPIDENNYKSET

Teemme sekä klassisia ripsipidennyksiä että volyymiripsipidennyksiä.
 

Klassisissa ripsipidennyksissä ripset laitetaan omiin ripsiisi yksitellen niin, että ne näyttävät kuin omilta ripsiltäsi, mutta pidemmiltä, kaarevimmilta ja paksummilta. Volyymiripsissä omiin ripsiin laitetaan ripsiviuhka. Volyymiripsikuidut ovat klassisia ripsikuituja ohuempia ja niitä laitetaan usempi ripsikuitu yhteen viuhkaan. Volyymiripsiä kutsutaan myös 3D, 4D tai 5D-ripsiksi. Tällä viitataan siihen, kuinka monta kuitua yhteen luonnonripseen on asennettu.

Oikein laitettuna ja hoidettuina ripset voivat kestää jopa kaksi kuukautta. 3-5 viikon välein lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin ripsijatkeet eli varaudu käymään huollossa säännöllisin väliajoin.

 

              
 

Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Koska ripsienpidennykset liitetään ainoastaan omaan ripseesi kiinni, ripset tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden päättyessä. Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa. Ripsiä tippuu pois niiden kasvukauden päättyessä joka päivä samoin kuin uusia ripsiä kasvaa. Ripsistä voidaan tehdä juuri sellaiset kuin asiakas haluaa - valikoimistamme löytyy useita eri ripsipituuksia (6-15 mm).