Beauty Bay, Kirkkopuistikko 18, 65100 VAASA, anastasia@beautybayvaasa.fi
  

 

MEIKKAUS

Meikissä kunnioitetaan toiveitasi, jotta meikistä tulee sinun näköisesi ja persoonaasi korostava. Usko siis itsesi ammattilaisen käsiin ja rentoudu hetkeksi ennen tärkeää tapahtumaa. Meikkaukset teemme mineraalimeikkisarjalla Bellapierre Cosmetics.

Vuosilukumeikki
Tietyn aikakauden muodin ja meikin tyypillisimmät piirteet tunnistaa helposti, esim. 60-luvun nukkemaiset silmämeikit ja 80-luvun rock-meininki. On mielenkiintoista huomata, että muoti-ilmiöillä on usein jokin syy taustalla, ja villimpää aikakautta seuraa aina minimalistinen jakso. Vaihtelu virkistää!


MASKEERAUS

Kun luodaan karaktääriä esim. naamiaisiin tai teatterilavalle, on hyvä ensin miettiä, minkälaista hahmoa ollaan tekemässä, myös taustaa ja ominaisuuksia. Näin on helpompi suunnitella ulkonäköä ja saada hahmosta uskottava ja aito.

Värivanhennuksessa korostetaan juonteita, painavia luomia ja vaalennetaan ihoa, kulmakarvoja sekä ripsiä. Vanhennusta voidaan tehdä myös rypyttämällä ihoa latexilla tai käyttämällä irto-osia.

Look-alike meikissä on löydettävä hallitsevat pääpiirteet, varjostus on A ja O. Pienet piirteet kuten esim. silmien muoto, kulmakarvat, leuan kuopat tuodaan esille. Esim. kuvan Frida Kahlon tunnistaa hallitsevista kulmakarvoistaan.

Drag-meikillä saadaan miehelle kuin miehelle hauska muodonmuutos, kun lisätään peruukki ja asusteet.

Naisesta tehdään mies varjostamalla kasvoja ja lisäämällä sänkeä leukaan sekä kulmakarvoihin tuuheutta. Peruukilla ja asusteilla saadaan uskottava kokonaisuus.

Eläinhahmoa luodessa tuodaan esille eläimen keskeiset piirteet.


BODYPAINTING

Body painting on vapaata taidetta ja siinä voidaan käyttää erilaisia värejä, sabluunoja, sulkia, pitsiä ja paljetteja. Kolmiuloitteisuutta saadaan tummilla ja vaaleilla väreillä, mutta korostuksia voidaan tehdä myös glittereillä ja helmiäisväreillä. Bodypaintingissä voidaan maalata koko vartalo tai koristella / maalata ihoa osittain, esim. korun tai vaatteen muodossa.