Beauty Bay, Kirkkopuistikko 18, 65100 VAASA, anastasia@beautybayvaasa.fi
  

LaBina kestopigmentoinnit - Liisimaria Hyyppä

Hoitolassamme nyt ensimmäisenä Vaasassa LaBina kestopigmentoinnit. Kestopigmentointikoulutuksen kävin Porissa, jossa koulutuksen opettajana oli yksi alansa huipuista, Natalia Smirnova. Koulutuksessa opimme alan uusimpia tekniikoita. Kestopigmentoinnit teen laadukkaalla LaBina pigmentointikoneella, jossa on myös otettu huomioon uusien tekniikoiden tuomat vaatimukset.

Kestopigmentoinneilla voidaan mm. korostaa omia kasvojen piirteitä, kohottaa ilmettä, korjata symmetriaa. Kestopigmentointi alueita ovat kulmat, silmät ja huulet. Kestopigmentoinneissa on valittavana eri värejä. 

LaBina kestopigmentoinnit

Käytän omissa asiakastöissäni erittäin korkealaatuisia LaBina kestopigmentointivälineitä -ja koneita.

Barbara Schneider on ollut uranuurtajana Euroopassa ja tuonut Amerikasta ensimmäisinä kestopigmentointimenetelmän Eurooppaan. Tuotteita kehitetään jatkuvasti alan korkeimpien vaatimusten mukaisesti, ja uudet koneet ja neulat ovatkin tällä hetkellä mahdollistaneet ainutlaatuisen työskentelytavan ja mallin. Ohuet neulat mahdollistavat erittäin tarkan lopputuloksen.

Pigmentit

Eivät sisällä metalleja eivätkä alkoholeja, vaan väreissä on käytetty korkeapuhdistettua vettä. Tehtyjen muutosten ansiosta allergiariskit ovat pienentyneet huimasti, väripigmentti säilyy luonnollisena ja myös haalistuu tasasävyisempänä. Permanent Linein oma laboratorio tutkii ja testaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia, ja ne vastaavat kaikkia EU kosmetiikkalain säädöksiä. Myös värikartta on tarkkaan suunniteltu, ja jokaiselle löytyy varmasti oma mieluisensa sävy.
 

Mitä pigmentointi pitää sisällään?

Kulmien pigmentointi

Ennen kulmien pigmentoinnin aloittamista juttelen aina asiakkaan kanssa hänen toiveistaan. Aluksi piirrän asiakkaan kulmat (kulmat, silmät, huulet) asiakkaan toiveita kuunnellen ja kasvojen muotoon sopivaksi. Useinmiten piirtämiseen kuluu noin 1/2 h - 1 h ja lopullinen muoto tehdään aina asiakkaan kanssa vuorovaikutuksessa. Kun muoto on saatu mieluiseksi, laitetaan vasta sen jälkeen puudutusaine pigmentoitavalle alueelle ja valitaan väri. Puudutusaineen vaikutuksen jälkeen aloitetaan pigmentointi.

Kulmien kestopigmentointiin käytän kahta eri tekniikkaa, karvatekniikkaa sekä uutta sumutekniikkaa. Karvatekniikalla saadaan luonnolliset kulmat ja siinä pigmentoimalla jäljitellään karvoja. Karvatekniikalla voidaan myös täydentää kulmakarvoja pigmentoimalla niihin kohtiin karvoja, joista niitä puuttuu.

Sumutekniikka sopii hyvin rasvaiseen ihoon taipuvalle ihotyypille ja saattaa pysyä tälläisessä ihotyypissä karvatekniikkaa paremmin. Sumutekniikalla saadaan kulmiin luonnollinen ja pehmeä lopputulos.

 

 

Eyeliner pigmentoinnit

Eyeliner pigmentointeja teen kolmenlaisia:
- Lashliner

- Eyeliner
- Shadowliner

Ennen pigmentoinnin aloittamista juttelen asiakkaan kanssa silmämeikkitottumuksista ja toiveista. Eyelinerissa ja Shadowlinerissa hahmottelen linerin kynällä ja kun muoto on saatu mieluisaksi, laitetaan puudutusaine vaikuttelemaan pigmentoitavalle alueelle. Puudutusaineen vaikutuksen jälkeen aloitetaan pigmentointi.

Lashliner

Lashliner pigmentoidaan vain ripsien väliin. Tämä liner on todella luonnollinen, mutta silti se kirkastaa katsetta ja sopii hyvin myös silloin, jos ei ole tottunut käyttämään kovin paljoa meikkiä. Kuvassa parantuneet lashlinerit.

 

Eyeliner

Useinmiten näkee, että eyeliner pigmentoidaan vain ripsirajan yläpuolelle. Eyelinereissa pigmentoin aina ensin ripsien välin ja sitten vasta normaalisti ripsirajan yläpuolelle. Tällöin saadaan intensiivisempi lopputulos eikä ripsiraja jää vaaleaksi. Tämän vuoksi aikaa tekemiseen kuluu myös normaalia enemmän.

 

Shadowliner

Shadowlinerissa käytän uusinta sumutekniikkaa. Sumutekniikalla linerista saadaan pehmeämpi ja meikkimäinen, näyttävä. Edellisten tavoin tässäkin aloitan pigmentoinnin ripsien välistä, jolloin lopputulos on näyttävämpi ja intensiivisempi.

 

 

Huulten pigmentoinnit

 

Huulten pigmentointi aloitetaan piirtämällä asiakkaan kanssa vuorovaikutuksessa huuliin sopiva muoto. Useinmiten huulten rajat haalistuvat ikääntymisen tai esimerkiksi huuliherpeksen aiheuttamana. Huulten pigmentoinnilla saadaan tuotua esiin huulten luonnollinen muoto. Huulten pigmentoinnilla voidaan myös tasapainottaa epäsymmetriaa.

Huulten pigmentoinnissa voidaan tehdä rajaus sekä pehmeä häivytys tai haluttaessa huulet voidaan värittää myös kokonaan. Ennen pigmentointia huuliin laitetaan vaikuttamaan puudutusaine, jota lisätään tarvittaessa pigmentoinnin aikana.

 

Ilmainen konsultaatio 15 min.
Jos olet epävarma, miltä pigmentoinnit näyttävät tai voiko pigmentoinnit tehdä juuri sinulle, voit varata ajan myös ilmaiseen konsultaatioon.

Varaa aikasi Liisimarialle p .0503263251 tai liisi.hyyppa@hotmail.com