Beauty Bay, Kirkkopuistikko 18, 65100 VAASA, anastasia@beautybayvaasa.fi
  

RAKENNEKYNNET

Geelikynnet (rakennekynnet) tehdään päällystämällä omat luonnonkynnet geelimassalla ja haluttaessa kynsiä voidaan myös pidentää tippien ja muottien avulla.Geelikynnet voidaan koristelun avulla tehdä värikkäiksi ja tyylikkäiksi tai luonnollisen värisiksi ja tuntoiseksi. Geelikynnet ovat hieno tapa kaunistaa ja kohentaa ulkonäköä. Uusilla kynsillä saat myös itseluottamusta päivittäiseen elämään, kun sinun ei enää tarvitse hävetä kynsiäsi, vaan voit esitellä niitä ylpeänä kavereille ja ystäville. Kauniit kynnet eivät jää huomaamatta.

Geelitekniikan avulla saat kynsistäsi kauniit ja uniikit. Kynnet ovat ohuet, kirkkaat, kellastumattomat ja sileät. Geelikynnet sopivat myös niille joilla on lyhyet kynnet tai muita ongelmia kynsien kanssa, kuten lohkeilua ja katkeilua.
Jos omat kynnet ovat valmiiksi sopivan pituiset, mutta sinulla on ongelmana esimerkiksi niiden katkeilu ja lohkeilu, voidaan niille tehdä geelivahvennus antamaan lisäsuojaa ja vahvistamaan kynttä.

Geelikynsien säännöllisten huoltojen avulla kyntesi ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Geelikynsissä huoltoväli on noin 3-5 viikkoa. Tämä riippuu omien kynsien kasvuvauhdista ja siitä kuinka paljon niitä itse hoidat. Oikeilla kotihoitotuotteilla ja opastuksen avulla voit pidentää geelikynsien huoltoväliä huomattavasti.

 

GEELILAKKAUS

Geelilakka pysyy kynsissä kauniina noin 2-3 viikkoa. Lakka kovetetaan UV-uunissa, jolloin se suojaa kynttä ja on normaalia kynsilakkaa kestävämpi, mutta kuitenkin oman kynnen geelausta hellävaraisempi kynsille. Geelilakkaus on mahdollista saada yksivärisenä tai ranskalaisella kärjellä.