Beauty Bay, Kirkkopuistikko 18, 65100 VAASA, anastasia@beautybayvaasa.fi
  

YLEISTÄ KESTOPIGMENTOINNEISTA

Kestopigmentoinnilla korostetaan ja vahvistetaan omia piirteitä sekä voidaan korjata epäsymmetriaa. Pigmentoitavia alueita ovat kulmakarvat, silmienrajaukset ja huultenrajat. Väri viedään neuloilla vain ihon ylempiin kerroksiin.


Kestopigmentoinnissa tulos ei ole ikuinen, vaan värit hiipuvat pois luonnollisesti 1-3 vuodessa.
Haluttu alue pigmentoidaan yleensä 2 kertaa. Uusintakäsittely suoritetaan 1-3 kuukauden päästä, riippuen pigmentoidusta alueesta. 
Kestopigmentointi vahhvistetaan, sillä väriä poistuu ihosta yksilöllisesti ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Jälkipigmentoimalla tuloksesta tulee kestävä ja väristä tasainen. Pigmentoinnin voi pitää yllä ja halutessa uusia parin vuoden välein, tällöin yleensä yksi käsittelykerta riittää.

Ihon hilseilyä, punoitusta, turvotusta ja lievää rupeentumista voi esiintyä muutaman päivän kestopigmentoinnin jälkeen. Viiden vuorokauden ajan on vältettävä saunaa, uimista, aurinkoa, hikoilua ja meikkaamista. Kotona pigmentointialuetta hoidetaan annetuilla ohjeilla. Kestopigmentointimallit ja -sävyt suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.
 

 


HUOM!
Kestopigmentointia ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä. Konsultoi tarvittaessa lääkärin kanssa asiasta mikäli sinulla on: puudutusaineallergia, sokeritauti, verenvuototauti, syöt verenohennuslääkkeitä, luovutat usein verta, kollageenia tms. huulissa, flunssa tai muu tulehdus, herpes, hiv, hepatiitti. Jos sinulla on taipumus saada huuliherpes, osta apteekista herpekseen estolääke ennen huulien kestopigmentointia ja aloita estolääkitys 3 päivää ennen huulten pigmentointia. Herpestä ei voi saada pigmentoimalla, mutta jo olemassaoleva virus saattaa aktivoitua käsittelyssä.


Lue lisää Liisimarian tekemistä pigmentoinneista.
Enemmän kuvia ja tietoa LaBina pigmentoinneista täällä..

 
  

Kysy lisää p.0449712983 / Liisimaria