Beauty Bay, Kirkkopuistikko 18, 65100 VAASA, anastasia@beautybayvaasa.fi
  

KARVANPOISTO

Hoitolassamme teemme karvanpoistoa sekä sokeroinnilla että pysyvämmällä menetelmällä, valoimpulssilaitteella.

SOKEROINTI

Sokeroinnit teemme Sucaring Cane -sokerilla.

Sugaring Cane on korkealaatuinen ja 100% luonnollinen sekä puhdas sokerimassa, joka ei sisällä allergisoivia ainesosia. Sokerointi on turvallinen karvanpoistomenetelmä ja oikeaoppisella tekniikalla saadaan ihokarvat poistettua niin että karva ei katkea.

Iho pysyy karvattomana pidempään, sillä sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuunnan mukaisesti, joten karvat eivät pääse katkeilemaan. Koska sokerointi on hygieenistä, se soveltuu erinomaisesti myös karvojen poistoon intiimialueilla. Sokeroinnin avulla karvankasvu vähenee ja heikkenee. VALOIMPULSSILAITE FORMATK (malli 2012)

Valoimpulssi hoitaa seuraavat ongelmat:
- Pigmenttivauriot
- Couperosa
- Pysyvään karvanpoistoon
- Anti-age/lifting

Valoimpulssilaite lähettää valoimpulsseja ohjatulle alueelle. Valoimpulssilaite tuottaa valoa eri syvyyksiin, hoidosta riippuen, joka on tehokas hoitomuoto karvanpoistoon, ihon nuorentamiseen ja iho-ongelmien hoitoon.

Miten hoidossa menetellään?

Ensimmäisellä kerralla hoitaja keskustelee asiakkaan kanssa hoitoon liittyvistä asioista, asiakkaan toiveista ja tavoitteista, asiakkaan terveydentilasta ja siitä kuinka päästään parhaimpiin tuloksiin. Asiakas täyttää terveystietolomakkeet ja koulutettu hoitaja tarkistaa, että hoito sopii asiakkaalle.

Hoitaja tekee testin, jotta oikea hoitoteho voidaan asettaa. Asiakas sekä hoitaja käyttävät suojalaseja hoidon aikana. Asiakas lepää hoitopöydällä, kun hoitaja kuljettaa laitteen hoitopäätä iholla ja väläyttää impulssin tarkoin hoitokohtaan. Hoidon jälkeen levitetään rauhoittavaa rasvaa hoidettavalle alueelle.
Voit nähdä välittömiä vaikutuksia, mutta karvanpoistossa voi kestää jopa 21 päivää, että karva irtoaa tuhotusta follikkelista.

Miltä hoito tuntuu?

Usein näkee valoimpulssihoitoja mainostettavan tyyliin: Kivuton ja pysyvä karvanpoisto. Yleistäminen on kuitenkin harhaan johtavaa. Asiakkaat ovat kokeneet valoimpulssihoidon mukavan rentouttavana, lämpimänä, kuumana tai epämiellyttävän kihelmöivänä.
Hoidon tunne riippuu asiakkaan kipukynnyksestä, aiemmista tottumuksista hoitaa ihoa ja poistattaa ihokarvoja. Siihen saattaa vaikuttaa myös elämänkokemus, hormonikierto ja väsymystila.

Muutamat asiakkaat rentoutuvat hoidossa täysin ja nauttivat pienestä lepohetkestä hoitopöydällä kiireisen päivän jälkeen. Muutamat asiakkaat kokevat sen epämiellyttävän kihelmöivänä ja yrittävät muistella minkä akupisteen painaminen tai hengitystekniikan harjoittaminen auttaisi rentoutumaan hoidossa, kun tulos on kuitenkin sen kokemuksen väärti. Suurin osa asiakkaista kokee hoidon näiden kahden ääripään väliltä.

Vaikka hoitojen tehoja vähitellen nostetaan, usein asiakas kokee seuraavan hoidon miellyttävämmäksi kuin edellisen. Tähän syitä voi olla monia: Ihon muisti, ihon väri on auringon vähäisyyden vuoksi vaaleampi tai ihokarvoja hoitoalueella on vähemmän.

Hoitoja tehdään lähes kaikille ihoalueille, paitsi:
•    silmäluun sisäpuoli
•    penis ja kivespussit
•    nenän ja korvakarvojen poisto


 
Pysyvä karvanpoisto

Ihokarva sisältää melaniinia ja hemoglobiinia, joka lämmitetään 70 asteiseksi ksenonvalolla (valoimpulsseilla), tämä tuhoaa karvan. Karvan tulee olla tummempi kuin ihon. Ei siis sovellu ruskettuneelle iholle.  Mitä tummemmat karvat ja vaaleampi iho, sen parempi tulos. Punainen karva ei sisällä pigmenttiä (melaniinia), ja siihen ksenonvalo ei tehoa.

Mitä pitää tietää ennen?

- Viimeistään kuukausi ennen  hoitoa voi tehdä karvan poiston sokeroinnilla, vahauksella, eri laitteilla.
- Aja ihokarvat pois 3-5 päivää ennen hoitoa tavallisella höylällä.

Hoidon jälkeen?

- Ei tarvi pestä geeliä pois
- Ihokarvat voi ajella normaalisti höylällä
- Hoito uusitaan 6-8 viikon jälkeen

Karvan poisto tehdään tarvittaessa 2-3 kertaa.

Kenelle ei saa tehdä?

  • Ruskettuneelle iholle 2 viikkoa solariumin jälkeen ja kuukausi etelän jälkeen
  • Ei UV valoa koko hoidon aikana
  • Tulehtuneelle iholle
  • Diabeetikolle
  • Antibiootti kuurin jälkeen 7-10 päivää
  • A+E vitamiini
  • Syöpä
  • Roakutan kuuri

Onko hoidolla sivuvaikutuksia?

Yleensä mitään sivuvaikutuksia ei ilmene ja hoito ei siten vaikuta normaalielämään: Hoidon jälkeen voi hyvin mennä esimerkiksi töihin tai kouluun.
Toiset ihoalueet ovat herkempiä kuin toiset ja tällöin pientä punoitusta, turvotusta tai hetkellisiä pigmenttimuutoksia saattaa ilmetä. Hoidon jälkeen käytetty rasva rauhoittaa ihon muutamassa tunnissa.
Erittäin harvinaista on, että hoidosta ilmenisi rakkuloita tai mustelmia.
 
Kuinka monta hoitoa tarvitaan?

Hoitomäärä on hyvin yksilöllistä. Joillekin riittää huomattavasti vähemmän hoitoja kuin keskimääräisesti ja toiset joutuvat ottamaan hieman enemmän. Jokainen hoitokerta antaa tuloksia. Suurimmilla alueilla tuloksen yleensä näkee selkeämmin. Esimerkiksi säärissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen saattaa asiakas kokea selkeän muutoksen.
Keskimääräisesti useimmille rittää:
 - Karvan poisto 2-3 käsittelyä
Vahva kasvuinen karva, kuten  miehen parta, saattaa vaatia enemmän hoitokertoja